Search:

Landelijk bouwen

Ben Architect

In de komende jaren gaat Vlaanderen meer en meer energiezuiniger bouwen, tot bijna nergieneutraal in 2021, dat ligt vast in Europees overheidsbeleid. BEN renovatie of bijna-energieneutraal bouwen kan met Architect Gruwez. Hier vindt u informatie over zeer energiezuinig of energieneutraal bouwen en renoveren.

Architectenbureau Frank GRUWEZ

Jacob Lacopsstraat 20 bus 204 - 9700 Oudenaarde T 0032 55 45 53 63 - F 0032 055 45 53 66

Landelijk bouwen

Is landelijk wonen ook uw droom? De meeste mensen dromen ervan om landelijk te wonen. Onder landelijk wonen verstaan wij huizen met een landelijk karakter die qua inrichting de stijl van een landhuis uitstralen. Landhuizen ontwerpen wij in verschillende stijlen, is de stijl van jou droomhuis Cottage stijl, Amerikaanse stijl of een meer een moderne boerderij? Wij realiseren het allemaal. De specialiteit van Architect gruwez in de bouw van luxe villa’s en landelijke boerderijen. U wilt een landelijk huis bouwen? Gruwez is u perfecte partner voor de bouw van uw droomhuis.

Houtskeletbouw

Of u nu kiest voor een landelijke woning, een moderne of een klassieke woning, een Amerikaanse, Farmer, Pastorie, … geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld in Houtskeletbouw.

Landelijke Villabouw

Wij hebben maar één doel voor ogen en dit is het ontwerpen van uw droomvilla. Interesse in een villa bouwproject in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant of andere delen van Vlaanderen? Aarzel niet om contact op te nemen met één ons, ga naar onze contactpagina, bel: 055/ 45 53 63 – 0475/ 49 18 52 of mail: info@gruwez.org

Landelijk of Modern bouwen?

Zin om modern of landelijk te bouwen?Laat je hier inspireren wanneer je landelijk of modern wilt bouwen. Leuke foto's op Pinterest, advies op blogs, moodboards aanleggen, kijkwoningen bezoeken - niets zo leuk als uw bouwplannen naar een volgend niveau brengen! Laat deze pagina alvast een inspiratiebron zijn waarin u bovendien een greep uit onze realisaties en referenties terugvindt. Daarnaast bieden we u een voorstelling van onze kijkwoningen en een digitaal ideeënboek volgens de nieuwste woontrends. Gaat u mee op ontdekkingstocht door uw bouwplannen? Laat je dan inspireren en vind jouw landelijk huis of modern huis!

kostprijs bouwen landelijke stijl | Bouwinfo

Ontdek onze authentieke landelijke nieuwbouwwoningen. Klassevolle en tijdloze ontwerpen in de stijl die u prefereert. Kiest u voor Manoir, Tudor, Vlaams Landelijk of de pastorijstijl? Elk van onze ontwerpen is uniek en naar uw persoonlijke smaak. Laat u inspireren door onze tot in de puntjes afgewerkte klassieke villa’s.

Landelijke woning realiseren

Woningbouw La Casa luistert naar uw wensen, in nauw overleg bepalen we de indeling van je toekomstige woning, welke bakstenen je wel of niet mooi vindt, welke dakpannen … De cottage stijl is één bouwstijl die de dag van vandaag bijzonder populair is. Een cottage woning is een warm , gezellig huis die je landelijke ... Landelijk bouwen - H

Landelijk bouwen - HaBé | Bouwen in Stijl

Bij woningen in een landelijke stijl, denken we al snel aan de woorden klassiek, vrijstaand, rieten daken en in een groene omgeving wonen. Een beetje boers en authentiek. Gebruik maken van de ruimte om het huis heen en de bijgebouwen zoals een stal, loods of hooiberg. Landelijke stijl Landelijke huizen zijn niet strak, maar bijvoorbeeld voorzien van veranda’s en erkers. U vindt landelijke huizen met name terug in agrarische omgevingen, waar ze goed passen in de ruimte om hen heen. Een oude boerderij renoveren tot woonboerderij bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld van een nieuwbouwhuis in landelijke stijl is de zogenaamde “boerderette”. De boerderette heeft in de historie niet als model boerderij bestaan, maar geïnspireerd op de vormen van toen, is dit type huis inmiddels een favoriete woning om te laten bouwen. Boerderij bouwen Als u ervoor kiest om een nieuwbouw boerderij te laten bouwen, kijk dan eens bij onze projecten. HaBé heeft inmiddels al vele huizen in deze landelijke stijl gebouwd. Wij zijn werkelijk thuis in landelijk bouwen. Elke woning is bij ons uniek. Wij bouwen uw woning precies volgens uw wensen! Neem vooral contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn om uw droomwoning te realiseren.

Tags: tuinmeubelen - - picknicktafel bestellen - kasteel kopen frankrijk - brandbeveiliging- Luchthavenvervoer Antwerpen - antwerpen taxi - taxi brecht -