Vinden Wat Je Zoekt

Hier vindt u de nodige gegevens en een schat van waardevolle informatie om de meest geschikte leverancier of partner te vinden in de bouwwereld: aannemers, architecten, bouwbedrijven, loodgieters, timmermannen, stukadoors … … Ook heel wat relevante bedrijven worden hier weergegeven.

Modulair Bouwen – Aanverwante Bouwbedrijven

Themapagina: modulair Passiefhuis Platform vzw, de reflex voor energiebewust bouwen.
Kosten en baten. Of bekijk de rubrieken. PHP is een onafhankelijke vzw die de bouw van zeer energiezuinige gebouwen wil stimuleren. PHP richt zich tot bouwheren, professionals en bedrijven. Tel: 03 235 02 81. Email: info at passiefhuisplatform dot be.Modulair bouwen? CascoTotaal Partner in prefab, industrieel en demontabel bouwen.
Home Modulair bouwen Modulair bouwen. Modulair bouwen is de toekomst. Modulaire woningbouw houdt in dat woningen modulair in verschillende onderdelen opgebouwd worden. De verschillende modules worden in een fabriek gemaakt en afgewerkt en vervolgens in elkaar gezet. Modulaire woningen staan ook wel bekend als prefab woningen.

Modulair bouwen en tijdelijke huisvesting Portakabin Belgi�.
Tijdelijke modulair bouwen of tijdelijke huisvesting. Het gebouw van uw keuze, op tijd en binnen budget, 50% sneller geleverd dan een traditioneel gebouw dat is het mooie van een tijdelijke modulaire gebouw van Portakabin. Welk geprefabriceerd gebouw u ook nodig heeft, hoe groot en voor welke toepassing dan ook, Portakabin kan het leveren.

Modulair bouwen.
Onder het motto: we werken veilig, of we werken niet worden zo modulair bedrijfshuisvestingen geplaatst. Een modulair bouwsysteem heeft naast snelheid als voordeel dat er kwalitatief een perfect product wordt geleverd, tegen vaste kosten. Wilt u meer weten over onze kennis in modulair of conceptueel bouwen?INNOVATIEF modulair bouwen My CMS.
Tijdens en na de gebruiksduur van de modulaire gebouwen kunnen deze vervolgens geheel of gedeeltelijk worden gedemonteerd en verplaatst. Bij modulair bouwen denken veel mensen aan tijdelijke bouwcontainers, maar goed modulair bouwen heeft een geheel eigen karakter en een architectuur die specifiek is voor de betreffende context en opgave.

Individueel en modulair Woodville Design.
Individueel en modulair. Hout en houtsoorten. Waarom gelamineerd hout. Bestelling en levering. Ieder project is in overeenstemming met de speciale wensen en behoeften van onze klanten. Voorbeeldprojecten zullen u helpen om uw eigen oplossing te ontwikkelen. Op basis daarvan kunt u idee�n verzamelen voor de indeling van uw woning. De belangrijkste aspecten die bij een wens in aanmerking moeten worden genomen om een blokhut te bouwen zijn de volgend

De betekenis van modulair bouwen Portakabin.
Dit betekent minder emissie van werkvoertuigen en minimale overlast voor uw organisatie en uw naaste omgeving. Waarom kiezen voor modulaire bouw? Gebruik deze infographic op uw website. Vind snel meer informatie. White paper: succesvol modulair bouwen Brochure aanvragen. Hoe worden modulaire units geproduceerd

systeembouw modulair bouwen containerbouw bouwsystemen Symobo.
Wat kunnen onze modulaire bouwsystemen voor u betekenen? We geven u graag meer uitleg. Met Symobo bouwt u beter, sneller en duurzamer. Beter bouwen voor uw bedrijf, school of gemeente? Met Symobo systeembouw kiest u voor een snelle en flexibele bouwoplossing.

Modulair bouwen op maat.
Gevelpleisters, RockPanel, Trespa, diverse kunststofplaten en houten bekledingen zoals Thermowood vormen geen enkel probleem. Ze zorgen als het ware voor een esthetisch hoogwaardige buitenschil m�t karakter. Modulair bouwen op maat. Perfect tot in het kleinste detail. Maatwerk in modulair bouwen betekent ook het combineren van functies.

 

Villabouw prijzen

Telkens een persoonlijk verhaal. Villabouw Gruwez ontwerpt, bouwt of verbouwt uw villa of droomwoning die naadloos aansluit bij uw levenstijl �n woonvoorkeuren.

sleutel op de deur prijzen

Over sleutel op de deur prijzen gesproken: Wij bouwen voor ieders budget. Budgetcontrole vinden wij enorm belangrijk. Daarom houden wij vanaf de eerste pentekening rekening met uw persoonlijke bouwbudget. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan op het einde van de rit.

BEN woning bouwen

BEN staat voor bijna-energieneutraal. Bouwen volgens de BEN-principes wordt vanaf 2021 de standaard voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen

Prijs houtskeletbouw

Een voorsmaakje van inspiratieplannen, prijzen en lastenboek … Van een ruwbouw in houtskelet tot een volledig afgewerkt project, alle soorten uitvoeringen en …